Zoek
Sluit dit zoekvak.

Boorplatform, gelazerd in een glazen kubus met logo en tekst

Een presse papier voorzien van een eigen foto/afbeelding/tekst/logo

Een uniek relatiegeschenk een glazen kubus met een boorplatform

boorplatform
boorplatform

Een vraag: we willen ons boorplatform dat we weer in gebruik hebben genomen vereeuwigen.

No problem, doen we in 3D in een presse papier.

We hebben alleen foto’s en geen tekeningen, bouwtekeningen of digitale bestanden. No problem, we hebben een digi specialist die er iets fraais van maakt. We ontvangen nog tekst en het logo, 2 weken wachten en klaar!!

Wat een mega mooi relatiegeschenk voor werknemers, leveranciers en andere belanghebbenden. Verpakt in eigen geschenkpapier dat het kado afmaakt.

Een mooi relatiegeschenk een glazen waterfles waar we je logo in laseren.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."