Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pompoen soep pakket een najaarsgeschenk voor collega’s

Een relatie wil alle medewerkers een hart onder de riem steken met een overheerlijk pompoen soep pakket. En dan niet zo’n standaard doos van Appie, maar fraai verpakt en overal aan gedacht.

Naast de basis, de pompoen denken we natuurlijk de andere ingrediënten: ui, wortel, knoflook, soepblok, laurier blaadjes en room.

Daarnaast een recept, een mooie toepasselijke kaart met hartelijke tekst op de achterkant vast gemaakt met een kleurrijk lint. Omdat het een Internationale relatie is, voegden we het recept in zowel Nederlands als Engels. En uiteindelijk verpakt in een gezellig mandje en ingepakt in folie en een strik.

Hoe leuk om halverwege de eerste aflever dag een melding te krijgen dat het positieve en dankbare berichtjes regende.

Een ander lekker idee is onze fondue.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."