Zoek
Sluit dit zoekvak.

Initialen in chocolade letters: De L is van Leo

initialen in chocolade letters
initialen in chocolade letters

Hoe leuk en persoonlijk om in je brievenbus een kleurrijk pakketje te krijgen. Je initialen in chocolade letters is wel heel lekker en leuk.

Met je eigen initialen in chocolade letters, dan ben je verrast! Dit persoonlijke kado ploft zomaar op 4 december op je at.

En uiteraard is ook de kaart is gepersonaliseerd. Met een persoonlijk gedichtje voor iedereen anders op de achterkant.

Ook voor Sinterklaas geldt: het is de aandacht die telt!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."