Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tompouce pakket: een koffiepakket met actie

Corona heeft ons al 10 maanden in de greep. Van een intelligente lockdown wijzigen de do’s and don’ts zich elke paar weken. Dus veel thuiswerken, niet uit eten, geen bioscoop, dierentuin en museum bezoeken. Maar dan kan wel een digitale teams meeting met een tompouce pakket.

Geen vrimibo noch praatjes bij het koffiezet apparaat.

Diverse bedrijven, instellingen en organisaties vragen me om iets lekkers en leuks in elkaar te organiseren. Dat wisselt van zonnebloem pitten en pompoensoep- naar borrelpakketten. Inmiddels zijn we bezig met Sinterklaas letters, heel bijzonder de verpakte kerstpakketten en oliebol dozen.

Tompouce pakket

Een hele leuke was een aanvraag en vervolgens opdracht van vaste relatie: het tompouce pakket. De ‘deelnemers’ kregen 2 dagen voor de teams sessie het pakketje binnen en moesten hun eigen aanvulling aan de tompouce geven. Een zakje met chocolade drops om je eigen warme chocolademelk te maken. Mijn leuke toevoeging was een A4 met voorbeelden van dat de manier waarop je je tompouce eet bevestigend is voor je karakter. Het full color kaartje met kleine tompouces met een persoonlijke tekst op de achterkant maakte het pakket af.

Het vegetarische borrelpakket bevatte veel regionale producten en de persoonlijke touch waren de chocolade letter. De eerste letters van de voor- en achternaam.

Tompoucen zijn echt nederlands….

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."