Zoek
Sluit dit zoekvak.

Impact dat maakt Case met deze Sinterklaas attentie

Indruk maken dat is het doel

Met dit woord in chocolade letters maak je impact

Een bijzondere manier om je quote onder de aandacht te brengen, in chocolade letters!!!! Dan maak je dus echt impact.

Ze kwamen op het idee door mijn mailing over USP’s, naam of initialen in chocolade letters.

Goed voorbeeld doet goed volgen.

Maar hoe bieden we dat aan? Dan sta ik aan, dat vind ik leuk!!

Dus kartonnetje in sinterklaas papier en plastic folie erom heen om ze op de goede volgorde te houden.

Ook een Case project: bedrijfskleding.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."