Antimicrobiële tech

Voor ons assortiment van antimicrobiële tech items voegen we de Biomaster technologie van Addmaster toe om een antimicrobiële bescherming te creëren voor deze items, die de groei van bacteriën voor 99,99% remt; gedurende de gehele levensduur van het product. Gebaseerd op de zilverionen technologie, is Biomaster een van ’s werelds meest erkende antimicrobiële additieven. Het is veilig, effectief en voegt waarde toe in een meer hygiënebewuste wereld.

Voor ons assortiment van antimicrobiële tech items voegen we de Biomaster technologie van Addmaster toe om een antimicrobiële bescherming te creëren voor deze items, die de groei van bacteriën voor 99,99% remt; gedurende de gehele levensduur van het product. Gebaseerd op de zilverionen technologie, is Biomaster een van ’s werelds meest erkende antimicrobiële additieven. Het is veilig, effectief en voegt waarde toe in een meer hygiënebewuste wereld.

Hoe werkt biomaster:

 • De Biomaster hecht aan de celwand en verstoort groei.
 • De Biomaster-ionen verstoren de enzymproductie waardoor de cel geen energie meer produceert.
 • Biomaster onderbreekt het DNA van de cel en voorkomt vermenigvuldiging.

Biomaster beschermt oppervlak:

 • Bacterien komen op het Biomaster oppervlak terecht.
 • De bacterie kan niet overleven
 • Permanente productbescherming

Deze artikelen zijn behandeld met Biomaster, een antimicrobieel middel dat een tweede verdedigingslinie biedt tegen schadelijke bacteriën. De bescherming wordt niet op, maar in het productmateriaal aangebracht, wat een levenslange bescherming garandeert. De producten zijn getest volgens ISO 22196 voor antimicrobiële effectiviteit en ze zijn 100% onschadelijk en veilig in gebruik. Biomaster heeft geen enkele invloed op de recycleerbaarheid van het product. Het product bevat ook Verimaster, een unieke tracer die in het materiaal is verwerkt om aan te tonen dat de artikelen echt met Biomaster zijn behandeld, in tegenstelling tot veel producten op de markt die valse antimicrobiële claims maken. 

 • Doeltreffendheid overeenkomstig ISO 22196
 • met Biomaster antimicrobiële bescherming
 • met Verimaster tracer
 • Veilig in gebruik en volledig recyclebaar
 • Geïntegreerd in het item, waardoor een levenslange bescherming wordt gewaarborgd

Artikelen:

 • 3W antimicrobiële draadloze speaker
 • 5.000 mAh antimicrobiële powerbank
 • 6-in-1 antimicrobiële kabel

Uiteraard verpakt in een geefklaar doosje en elk apparaat is te voorzien van een logo.