Brainstorm heidesessie

Heidesessie natjes en droogjes.

Brainstorm pakket
Brainstorm pakket

DE aanvraag van 2021 denk ik.

Ondanks Corona gaan de vrimibo’s, vergaderingen en ook brainstormsessies door, alleen nu digitaal.

Om deze toch ook met natjes en droogjes te ondersteunen werd mij gevraagd een gezellig, lekker maar ook gezond pakket samen te stellen.

Ik zou Herma niet zijn als ik zou beginnen met afwijkende elementen…. Dus een heideplantje MOEST erin. Kijk zelf maar op de foto welke onderdelen we nog meer hebben toegevoegd. Volledig maatwerk en na overleg met relatie.

En uiteraard zoals altijd de afgelopen 10 maanden elk pakket werd naar de deelnemers thuis gestuurd. Binnen 24 uur waren alle pakketten afgeleverd en klant hierover geïnformeerd. Ook dat hoort bij Kado-unieK!

O N T Z O R G E N!!