Search
Close this search box.

Het zijn de kleine dingen

Dan krijg je een lunchpakketje, inderdaad aan heel veel inhoudelijks is gedacht: water, sapje, appeltje, doosje met stukjes fruit. Maar ik mis de zuivel en de broodjes en de doughnut zitten in lelijke zakjes die open zijn.

Hoe eenvoudig is het om het geheel op te leuken met een gezellig strikje in een bedrijfskleur, aangevuld met een kaartje met een bedankje…….

En knip een stuk van die lap plastic af. Btw een papieren zakje zou ook heel goed op zijn plaats zijn geweest mbt het milieu.

Het oog wil namelijk ook wat!

Je eet namelijk niet alleen met je smaakpapillen maar ook met je ogen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."