Beach toys van gerecycled plastic, made en designed in Nederland

Wauw! Al deze geweldige Beach Toys zijn gemaakt van 100% Plastic Afval ingezameld bij huishoudens in Nederland, geproduceerd in Nederland en ontworpen in Nederland!

Plastic afval hoort niet thuis op onze stranden of in onze oceanen. We moeten niet alleen nee zeggen tegen plastic afval op het strand, maar we moeten ook goed kijken naar wat we zelf naar het strand brengen.

Nederland baant de weg als het gaat om inzameling, zorgvuldige scheiding en verwerking van plastic afval. Nu maken we strandspeelgoed van dit gerecyclede plastic! Het strandspeelgoed van Zsilt is 100% gemaakt van gerecycled plastic afval, allemaal afkomstig van Nederlandse huishoudens: van shampoofles tot schep en zeef. En… allemaal ontworpen en gemaakt in Nederland!

Met elke aankoop steun je Plastic Bank: een sociale onderneming met hoofdkantoor in Canada die ernaar streeft plastic afval uit onze oceanen op te ruimen en tegelijkertijd waardevolle kansen te bieden aan verarmde gemeenschappen. Plastic Bank biedt inwoners van Haïti, de Filippijnen en Indonesië contant geld of vouchers in ruil voor het afval dat ze verzamelen, dat vervolgens wordt gerecycled tot producten. Het merk staat bekend als Social Plastic®.

Van elke gekochte eenheid heb je 750 flessen bespaard - 1375 flessen die de oceaan ingaan, afhankelijk van welk item.

Emmer: verander zandkastelen in iets spectaculairs.
Boot: Aye, aye, kapitein! Het bad is nu een wilde zee.

Zand- en strandspeelgoed (12m +): de zeef, schep en boot verpakt in de emmer.

Zeef: zeef, schep, giet, schrijf en stijl.

Schep: schrijf met het potloodhandvat, maak patronen en giet water in.

Zand- en strandspeelgoed (3+): het huis, de schuur en de schraper verpakt in de emmer

Schuur: met deze zandvorm kun je alles bouwen, van treinen, kasteelmuren en coole jeeps. Of draai het om en graaf een gracht.

Huis: deze zandvorm helpt je bij het bouwen van een perfect huis, een hele epische stad of een superstevige kasteelmuur
Icoon voor Geverifieerd door de community