Covid-19 speekseltest

Met de speekseltest van Joinstar indiceer je binnen 10-15 minuten de aanwezigheid van besmettelijkheid van het Covid-19 virus! Deze sneltest cassette is nieuw binnen de Nederlandse markt en identificeert op betrouwbare wijze de antigenen in je speeksel die in het lichaam aanwezig zijn wanneer je besmettelijk bent voor je omgeving.

Prestatiegevoeligheid 95% en Nauwkeurigheid 96,67% Je besmetbaarheid is al meetbaar vanaf 1 dag voordat je klachten krijgt! Bewaartemperatuur: 2-30 °C (houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum) Simpel, snel ongecompliceerd uit te voeren. Bewaartemperatuur: 2-30 °C

(houdbaarheid: 12 maanden vanaf de fabricage datum).

Simpel, snel en ongecompliceerd uit te voeren.

Deze test is net zoals Abbott, Roche en Quidel gevalideerd in Europa en in bezit van een geldig CE en TüV certificaat. Ook voldoet deze test aan de minimum eisen van de RKI en PEI (het Duitse RIVM) en is opgenomen in de BfArM-lijst (Het Federaal Instituut voor Geneesmiddelen en Medische Hulpmiddelen).

Alle certificaten zijn opvraagbaar bij ons.
De test dient uitgevoerd te worden door een zorg professional.

TIP! Zeer gebruiksvriendelijk voor scholen bedrijven, zorg, horeca, feestdagen, events en/of andere belangrijke bijeenkomsten.

De testen zijn per stuk verpakt en leverbaar vanaf 50 setjes.