Kaarsenplank

Deze houten tray is een kaarsenhouder voor prachtige diner kaarsen.

Combineer in lengte en kleur voor een speels effect!

Dit handgemaakt product is gemaakt van mangohout uit Noord-India. De traditie van het houtvakmanschap is ontstaan in de oudheid. Artistiek houtwerk begon als een tempel- en paleisambacht. Het hout wort verkregen van bomen wanneer deze een volwassen leeftij hebben bereikt en hierdoor langer in staat zijn om fruit te laten groeien. De handwerkslieden die dit product maken verdienen een eerlijk loon. Hierdoor kunnen zij voor hun gezin zorgen, hun kinderen naar school laten gaan en hun levenssituatie verbeteren. Naast het ontvangen van gezondheidszorg werken ze onder veilige omstandigheden en volgen ze een opleiding tijdens het werk.

Afmeting 31 x 31 x 2,2 cm.

Mangohout.