Kaasfondue in blik

Weer zo’n creatieve NEDERLANDSE invulling van een lekker en leuk samenzijn.

Hollandse kaasfondue

Kaasfondue in blik is de enige ambachtelijk gemaakte kant-en-klare kaasfondue van Hollandse bodem. Wij maken onze fondue van Nederlandse boerderijkazen en voegen hier alleen wat wijn en aardappelzetmeel aan toe. Doordat wij de fondue in blik verpakken is hij makkelijk op te warmen en hoeven wij geen smaakversterkers en conserveermiddelen toe te voegen. 

Onze kaasfondue is een combinatie van een jonge, een jong belegen en een oude boerderijkaas.


Truffelkaasfondue

Onze truffelkaasfondue is de eerste kant-en-klare kaasfondue gemaakt met vers geschaafde Italiaanse truffel. Onze kaasfondue is een combinatie van een jonge, een jong belegen en een oude boerderijkaas. Hier voegen we alleen wat wijn en aardappelzetmeel aan toe. Doordat wij de fondue in blik verpakken is hij makkelijk op te warmen en hoeven wij geen smaakversterkers en conserveermiddelen toe te voegen. 

Voor de vers geschaafde truffel gebruiken we een zomertruffel uit Italië. Deze truffel heeft een subtiele smaak en vormt een mooi samenspel met de Nederlandse boerderijkazen.


BLAUWADERKAASFONDUE

Onze Blauwaderkaasfondue is gemaakt van Nederlandse boerderijkazen en een zachte blauwaderkaas uit de Frans Auvergne.⁠

Door de weelderige begroeiing in dit voormalig vulkanische gebied in Frankrijk heeft de koemelk hier een rijke, kruidige smaak. Dat is terug te proeven in onze romige, pikante blauwaderkaasfondue.⁠

Super om thuiswerkers als hart onder riem te verblijden!!

Stuur de adressenlijst, wij voegen een smaakvolle kaart en een stokbroodje toe, verpakken hem in een sfeervol doosje en sturen deze aan al je relaties toe.