Zeg het met chocolade letters

Het Sinterklaas feest kent vele tradities, waarvan het ‘schoen zetten’ een van de leukste is.

Wist je dat dit schoen zetten al in de 15e eeuw werd gedaan op Sinterklaasavond en was toen bedoeld voor de armen? Kinderen zetten dan op 5 december hun schoen in de kerk, die werden gevuld door de rijken. De inhoud van de schoenen werd een dag later, op de sterfdag van Sint Nicolaas, verdeeld onder de armen.

In de 16e eeuw verschoof deze traditie van de kerk naar huis, waar de schoen door de ouders werd gevuld met speelgoed en snoepgoed. En vandaag de dag vinden we het nog steeds leuk om mensen (zowel kinderen als volwassenen) te verrassen met de heerlijkste lekkernijen die bij dit mooie feest horen.

Verzendklaar product! Transparant geschenkdoosje gevuld met de lekkerste Sint chocolade in verschillende smaken. Verkrijgbaar in 3 doosformaten.

Personaliseer het geschenk met een leuke kaart, die naar wens op te maken is. Wie wil dit mooie pakketje nu niet in zijn of haar brievenbus vinden?!