Handig! Haarhanddoek.

haar handdoek beige
haar handdoek beige

Handige tulband handdoek van hot drogen van je haren. Perfect voor thuis, sauna, strand en zwembad. Alle stoffen en producten zijn gemaakt van bio katoen en GOTS-gecertificeerd. Deze certificering garandeert dat de gehele productieketen duurzaam is: geen pesticiden of kunstmest bij de teelt, alleen goedgekeurde stoffen voor verven en drukken én fatsoenlijke arbeidsomstandigheden in elke productiestap.

Een groot voordeel van een haar handdoek is dat me hem comfortabel op je hoofd kunt laten zitten om je haar te drogen.De capuchonvormige handdoek heeft een knoop en een elastieken lusje om deze eenvoudig om het hoofd te kunnen vast maken. Op de hangtag taat met plaatjes uitgelegd hoe je de handdoek om je haar wikkelt.

BESTELLEN