Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opvallende gekleurde gezellige enveloppe gewenst op deurmat

Enveloppen verrassend met knopen en draadjes

Leuk om op je deurmat te vinden: Opvallende gekleurde gezellige enveloppe

Opvallende, gekleurde gezellige enveloppe
Opvallende gekleurde gezellige enveloppe

Heb je een mailing, kaart, monster of brochure om te verzenden aan je relaties of klanten, dan past deze opvallende gekleurde gezellige enveloppe prima!!

Bij het vallen op de mat opvallen zal je mailing extra opvallen in deze Japanse enveloppen.

Ze zijn leverbaar diverse kleuren en maten.

Wij regelen de verzending graag, intussen lever jij alle te verzenden onderdelen aan en wij doen de handling en het verzenden want wij staan synoniem voor regelen en uit handen nemen.

Denk ook in de toekomst aan deze vouwvazen als gadget.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."