Spoedje

Nieuwe relatie belt terwijl ik onderweg ben: voor een bijeenkomst overmorgen wil ik graag 3 van jouw managers bestellen. Super leuk idee als bedankje. Kan er nog een logoplaatje op? Tuurlijk.

Uiteraard, mail het logo maar in high res dan laat ik ze vandaag nog maken en ik zet de beeldjes van voor je klaar.

Weer terug duik ik het magazijn in, grrrr slechts 2 stuks. Klant gebeld, helaas…. laten we samen kijken wat ik nog wel in drievoud op voorraad heb. Wat is het voor een bijeenkomst, welke relaties wat is het onderwerp en nog meer van mijn mitrailleurvuur aan vragen. Uiteindelijk is de vrachtwagen een goed alternatief. Deze is echter veel duurder, maar ik had toegezegd het op te lossen, dus lever ze voor dezelfde prijs als de manager.

Plaatjes erop, geefklaar ingepakt in een geschenkdoos en bij klant afgeleverd.

Mega leuk om 2 dagen later een whatsapp te krijgen met het bericht dat ze SUPER IN DE SMAAK VIELEN.

Zoals altijd, je leert je leverancier EN klant pas kennen als er iets fout gaat.

Hopelijk heeft deze valse start een mooi vervolg…….