Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verrassing voor medewerkers zorginstelling Pasen 2022

Paas lekkers voor Barneveld

Tony Chocolonely eitjes met leuks als verrassing op de deurmat

Leuke aanvraag: Paasattentie als verrassing voor de medewerkers van Norschoten met het thema Pasen.

De randvoorwaarden zijn: het moet bestaan uit zowel lekkers als leuks.

Bij pasen horen natuurlijk chocolade eitjes en het leuks vinden we in onze zaadbommen.

Gezellig met groene ‘gras’ papier frutsels verpakt.

En natuurlijk moet er een toepasselijke kaart met persoonlijke tekst in zitten.

Een hele job want het zijn honderden (!) doosjes.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."