Zoek
Sluit dit zoekvak.

Puur Nederlandse bedankjes: stroopwafels en bloembollen

Hollands lekker en leuk

Bedankt voor je aanwezigheid en inzet: Nederlandse bedankjes

Als bedankje voor de inbreng tijdens een milieu project kregen de deelnemers een echte Nederlandse bedankjes.

Een blikje stroopwafels met de tekst thank you en een zakje bloembollen. Hoe Nederlands kun je het krijgen…..

Uiteraard ‘afgemaakt’ met een toepasselijke kaart met de bloembollen op de voorkant. En een persoonlijke tekst op de achterkant van de kaart.

Het geheel gezellig met vloeipapier ingepakt en verpakt en het doosje in geschenkpapier verpakt met logobedrukking. Dat persoonlijke geschenkpapier maakt het natuurlijk af. Bestel het voor een opdracht en leg de rest op voorraad. Het zal zeker van pas komen!!

Ook een leuke attentie die je interessant vindt je bent top!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."