Het nieuwe koken

magnetronfood
magnetronfood
Het nieuwe koken
Film hoe het in praktijk gaat.
Alleen wonend, alleen thuis of eten mee op het werk of school/studie?

Dan is dit een handige!

Het is een recyclebare plastic container waarmee je je favoriete gerechten kunt koken, bewaren en vervoeren.
Eenmaal gebruikt reinig je hem eenvoudig in de vaatwasser, wat ook de reinigingsfase vereenvoudigt.
De afmetingen zijn: 10,3 cm x 10,3 cm x 10,9 cm hoog en weegt 350 gram.

Met deze innovatieve tool is koken nog nooit zo eenvoudig geweest. Stop met uren in de keuken te staan om maaltijden te bereiden!

HOE HET WERKT – Selecteer gewoon het recept uit de vele beschikbare recepten in het digitale receptenboek, plaats de rauwe ingrediënten in de container, sluit het deksel, schud, open het ventiel en kook gedurende 5-6 minuten in de magnetron. Zodra deze tijd is verstreken, moet de klep worden gesloten en moet hij 20 minuten op kamertemperatuur komen. Na deze rustfase kunt u uw maaltijd direct consumeren of maximaal 15 dagen in de koelkast bewaren.

EIGENSCHAPPEN – De vacuümtechnologie in het deksel is een keerpunt in de bereiding van uw gerechten. In combinatie met het natuurlijke proces dat door hem wordt geactiveerd, veroorzaakt het een afname van microbiële groei en een afname van enzymatische oxidatie. Hierdoor blijven etenswaren tot wel 15 dagen vers in de koelkast. Laboratoriumcertificering, BPA-vrij.

GEMAAKT IN ITALIË – De container is ontworpen door Giuseppe Maurizio Scutellà en wordt gemaakt in Italië. Het is gemaakt van 100% recyclebare plastic materialen en is onbreekbaar, ideaal om eten altijd bij je te hebben.
Op de container kun je schrijven wat je wilt, zodat je gemakkelijk je containers kunt labelen met de naam van het recept, de datum of de naam van je kinderen kunt invoeren wanneer je hun favoriete gerechten bereidt.

DIGITAAL RECEPTENBOEK – Dit product heeft een QR-CODE die compatibel is met Android- en iOS-besturingssystemen. Zodra de code van de camera van je apparaat is gescand, heb je het digitale receptenboek met meer dan 100 recepten om uit te proberen en elke week worden er nieuwe toegevoegd.