Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paas chocolade: een chocolade paasei hoort zeker erbij

Het mooiste en lekkerste ei leveren wij

Er is veel paas chocolade leverbaar, wij regelen de lekkerste en leukste

De afgelopen corona jaren stuurde ik misschien wel honderd duizenden chocolade eitjes als paas chocolade naar thuiswerkers.

Dat waren Tony Chocolonely of ander merk eitjes, al dan niet gevuld.

Daarom ben ik blij dat deze leverancier zich bij mij gemeld heeft want dat geeft weer heel veel energie. De eitjes zijn uniek en daarnaast fraai en verpakt in een mooi doosje.

Ik zeg altijd het krijgen begint bij de verpakking en dan is dit een super begin!!

Bijzondere smaken

Deze gekleurde zijn chocolade paaseitjes gevuld met een crème die is gebaseerd op vijf bekende cocktails: Espresso Martini, Gin tonic, Mojito Moscow Mule en Pina Colada,

De bruine eitjes zijn praline eitjes in de smaken de smaken. Pistache praliné met limoen, pecannoot praliné met sinaasappel, pinda praliné met karamel en zeezout. Maar ook hazelnoot praliné en gerookte amandel praliné.

Een andere mogelijkheid zijn chocolade paashazen of grote chocolade eieren.

Zoals altijd kan ik ook verzenden naar 1 adres of naar het privé adres van elke werknemer.

Ik kan het pakketje ook voorzien van een kaartje.

Wil je iets heel bijzonders? Dan is dit ook een opvallende keuze

Of gaan je ideeën een ander richting uit, of weet je juist niet wat je exact wilt, maak een afspraak, samen komen we er zeker uit!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."