PaasEI

wauw lekkers
wauw lekkers

De afgelopen corona jaren heb ik tienduizenden wellicht honderd duizenden chocolade eitjes als paasattentie richting thuiswerkers gestuurd. Dat waren Tony Chocolonely of ander merkerige eitjes, al dan niet gevuld.

Daarom ben ik blij dat deze leverancier zich bij mij gemeld heeft want dat geeft weer heel veel energie. De eitjes zijn uniek fraai en verpakt in een mooi doosje. Ik zeg altijd het krijgen begint bij de verpakking en dan is dit een super begin!!

De gekleurde zijn chocolade paaseitjes gevuld met een ganache die is gebaseerd op vijf bekende cocktails: Espresso Martini, Gin tonic, Mojito, Moxcow Mule en Pinacolada,

De bruine eitjes zijn praline eitjes in de smaken de smaken pistachepraliné met limoen, pecanpraliné met sinaasappel, pindapraliné met karamel en zeezout, hazelnootpraliné met feuilletine en gerookte amandelpraliné.

Een andere mogelijkheid zijn chocolade paashazen of grote chocolade eieren.

As usual verzonden naar 1 adres of naar elke werknemer zijn/haar privé adres, al dan niet voorzien van een kaartje.