Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Voorkomen is het begin, ook bij zonnebrand in de zomer

Zakelijke zomerattentie zonnebrand creme

Voorkomen van verbranding heel belangrijk

Een leuke spoedaanvraag van inmiddels regelmatige relatie. We willen onze medewerkers voorbereid de zomer in laten gaan met zonnebrand crème die verbranden voorkomen en after sun die verzacht.

Indien mogelijk graag geleverd met logo in een handig meeneem etui geleverd.

Kortom snel schakelen is dan noodzaak:

  • schakelen
  • aanbieding
  • opdracht
  • leuke bedrukking
  • goedkeuring
  • drukken
  • leveren

We willen onze medewerkers voorbereid de zomer in laten gaan met zonnebrand en after sun. Indien mogelijk graag geleverd met logo in een handig meeneem etuitje.

Het is op het laatste moment maar wat kan er nog?

Ik heb voor elk artikel wel verschillende leveranciers dus het is snel met hen schakelen wat hun voorraad is. Of er nog een bedrukking kan en wanneer er geleverd wordt ivm de deadline.

Tijdens het proces blijkt er niet voldoende voorraad te zijn. Ze hebben nog wel een andere, duurdere uitvoering. Doe maar want de klant moet tevreden zijn.

Lokale voorraad en productie van bedrukking is dan een noodzaak. En GELUKT!!

Een andere opdracht uit de Corona tijd was ook een uitdaging. Niet voor het regelen was de bottleneck maar het verzenden. Honderden brievenbus doosjes heb ik ingepakt en verzonden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."