Zoek
Sluit dit zoekvak.

Heerlijk als iemand weet wat hij wil en ook wat hij niet wil

Na een belletje een bevestigende mail: ik wil graag een offerte voor…

En vervolgens snel communiceert zodat we binnen 1 dag alles op de rit kunnen zetten, inclusief visual, heerlijk als iemand weet wat hij wil

Heerlijk als iemand weet wat hij wil
Heerlijk als iemand weet wat hij wil

Het gebeurt vaak dat een kant, relatie belt en begint met: ik ben op zoek naar….. Het is dan een beetje een zoektocht, een zoekplaatje. Want meestal weet hij wel wat hij niet wil maar niet wat hij wel wil. Heerlijk als iemand weet wat hij wil.

Zo niet bij deze relatie, die belde, zijn wensen uitte: een koffiebeker drager waarbij de 3 waaier elementen de kleuren van het logo hebben. En hij wilde tevens een lanyard, keycord, wit met het logo erop, 2-zijdig.

De deadline was 3 weken later, was dat voldoende? Zeker, consider it done!!

Het mooie was dat hij binnen 10 minuten een bevestigende mail stuurde. Hierin stond een omschrijving van het besprokene en het logo in verschillende extensies mee stuurde net als de PMS kleurnummers.

De aanvullende vraag was of wij de keycoards aan de drank dragers wilden monteren, zodat het verzenden, verspreiden eenvoudig was te realiseren.

Uiteraard, het is geen moeite en zie het als onze service!

Mooi project waar wij trots op zijn!!

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."