Zoek
Sluit dit zoekvak.

Chocolade voetbal erbij in plaats van koekje bij de koffie

EK voetbal of WK voetbal, deze kan ook altijd

Bij een voetbalwedstrijd hoort een chocolade voetbal

chocolade voetbal
chocolade voetbal

Chocolade voetbal als bonbon in doosje

Gaat voetbal en een schattig cadeautje samen? Jazeker, echter het oranje voetballetje van de fijnste Belgische chocolade. Ze zijn bijvoorbeeld verpakt in een transparant vlinderdoosje is een heerlijk cadeautje. Dat kan al vanaf ‘s-ochtends bij de koffie.

We hebben ook kartonnen doosjes of milieuvriendelijke bekers met meer voetballen erin.

  • Topkwaliteit Belgische bonbons
  • Inhoud: 1 voetbal bonbon
  • Sinaasappelchocolade met fijne hazelnootpraline
  • Bonbondoosje van transparant kunststof
  • Maten: 35 x 32 x 32 mm
  • Voorzien van goudkleurige bodem
  • Korte levertijd

Trakteer je relaties de dag voor de wedstrijd zoals op een mandje vol lekkers. Ze zullen het bovendien op prijs stellen!!

Ook dit voetbalveld kan op tafel.

Lekkers bij het EK 2024.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."