Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ministers op het bordes, met Foodvalley pakket naar huis

Foodvalley wat heb je toch veel lekkers

Je hebt maar 1 kans om een goede indrukt te maken op nieuwe ministers

Regering 2024
Regering 2024

De nieuwe ministers staan op 1 juli 2024 op het bordes.

Je hebt maar 1 kans om een goede indrukt te maken en de Regio Foodvalley direct goed op de kaart te zetten. Vandaar dat Regio Foodvalley de ministers naar huis lieten gaan met een fraai en lekker regionaal pakketje. Diverse natjes en droogjes uit de regio verpakt in een gezellig kistje met linten uit het logo.

Met name dank aan Rondeel eieren voor hun medewerking. Heel bijzonder, ik belde ze voor informatie over de leuke ronde doosjes die nergens meer verkrijgbaar waren en kreeg Vencomatic aan de lijn. Waar ik 12 jaar geleden 300 metalen kippen heb geleverd ter ere van de opening van hun vestiging. Ik kan me de stress nog herinneren, de kippen kwamen op het laatste moment binnen en de voetjes moesten nog voorzien worden van een metalen plaatje met logo. Maar gelukt!!!! En de reacties waren heel er goed. Dus eind goed, al goed.

Plan je een brainstormsessie op de hei? Dan regelen wij een pakketje.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."