Zoek
Sluit dit zoekvak.

Blunt paraplu: veilig, duurzaam, sterk en stijlvol

Unieke Blunt plu

Paraplu met als UPS’s veilig, duurzaam, sterk, stijlvol

veilig duurzaam sterk stijlvol
veilig duurzaam sterk stijlvol

VEILIG
De Blunt paraplu is een stuk veiliger dan de bijvoorbeeld ouderwetse paraplu’s.

Dit komt door het ontbreken van scherpe punten aan de rand van het doek.

DUURZAAM
In verband met het bijzondere ontwerp zal een Blunt minder snel omklappen dan de bekende plu. Daarnaast wordt inscheuren van het doek voorkomen omdat scherpe uiteinden ontbreken.

STERK
De gestroomlijnde vorm en de unieke technologie zorgen ervoor dat de Blunt plu windsnelheden tot 120 km/h kan weerstaan. En ofschoon zonder afbreuk te doen aan de oppervlakte van het doek.

STIJLVOL
De bijzondere vorm geeft de Blunt een fraai karakter.

Met een plu kun je beter mee dan om verlegen zitten. Een stok, inklapbare, storm, ze zijn er in allerlei maten en kleuren. Als je er dan eentje koopt of geeft, zorg dat hij van een goede kwaliteit is. Het gaat aan mijn hart als ik in een stad plu’s in prullenbakken, op de straat of waar dan ook kapot achtergelaten zie.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."