It Grabs sportbalhouder
Struikel jij over losliggende voetballen in de garage of sportruimte? Ben je constant op zoek naar de bal onder de auto of in de tuin? Daar is nu een oplossing voor! It Grabs helpt je met het organiseren van je slaapkamer, garage, kantoor of sportruimte en laat tegelijkertijd jouw waardevolle sportballen zien. Het handontwerp houdt je bal jarenlang mooi en stevig op zijn plek. Ruimte verspillende kasten zijn niet meer nodig en het zoeken naar ballen behoort tot de verleden tijd. It Grabs is gemakkelijk te installeren en is met de meegeleverde materialen geschikt voor bijna alle oppervlakken.

De ideale oplossing
It Grabs helpt je om je sportballen schoon en onbeschadigd op te slaan door ze van de grond te houden. Spaar je sport memorabilia? Dan bieden wij dé oplossing waarop je jouw gesigneerde voetballen, basketballen, volleyballen of rugbyballen kunt tonen. It Grabs is stijlvol en uitermate functioneel en daarom de ideale oplossing tegen de rotzooi op je garagevloer, of voor de gesigneerde bal die steeds van je bureau af rolt. Installeer de houder snel aan iedere muur en creëer hiermee de oplossing voor het opruimen van sportballen. It Grabs kan gemakkelijk gebruikt worden door jong en oud.
Makkelijk te gebruiken
Om de houder te gebruiken, duw je de bal recht in de houder of trek je deze er eenvoudig weer uit. De vingers van de houder zetten zich gemakkelijk uiteen, waardoor de bal soepel in de houder geplaatst kan worden. De grote ronde toppen verminderen frictie wanneer je de bal in de houder duwt en houden je sportbal goed op zijn plek. De It Grabs sportbalhouder is gemakkelijk in gebruik en toepasbaar in iedere situatie. Ideaal voor bijv. de kinderkamer, tienerkamer, hobbykamer, garage, sportkantine, etcetera.

Leverbaar in 3 maten
It Grabs sportbalhouder is leverbaar in drie maten en kan basketballen, voetballen, korfballen, voetballen, rugbyballen, volleyballen, poloballen en elke gesigneerde of speciale bal vasthouden die je maar kunt bedenken.

€ 19,95 per stuk inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten.
Vanaf 50 stuks kunnen ze gepersonaliseerd worden.