Food is nog steeds een feest

Herma Goris van Kado Uniek in Lunteren.

De feestdagen zijn weer in zicht ja, maar bedrijven zijn in deze tijd erg kritisch op de uitgaven voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Als de portemonnee een probleem is, raad ik ondernemers aan eerst eens te kijken naar de aantallen, liever dan naar de samenstelling van het pakket zelf.

Wat zijn de trends?

Veel bedrijven willen naar groene, duurzame producten toe, maar ja, die zijn nu eenmaal iets duurder en dan komt het budget weer om de hoek kijken. Daar strandt het vaak op.

Wat kan niet meer?

Ik ben niet zo voor keuzepakketten, dat je met een code op internet zelf iets uit kunt zoeken. Maak als ondernemer liever een statement door iets te kiezen waar je voor staat. En dat kistje wijn met kerst, tja, daar onderscheid je je niet meer mee.

Waarmee dan wel?

Met een verrassend, smaakvol foodpakket. Dat vind ik nog altijd een feest om te krijgen. Of stuur eens relatiegeschenken op een heel ander moment in plaats van kerst. Met een seizoenspakket of een geschenk op de verjaardag van je bedrijf kun je je relatie echt verrassen. Want ook GEVEN is een kunst !

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie