Zoek
Sluit dit zoekvak.

Buffen in Nederland? Een kol voorzien van bedrukking

Mooi project voor de Rabobank

We laten 50 Rabobankers buffen

buffen
buffen

Deze buffen voor de Rabobank hebben we mogen regelen uiteraard voorzien van ‘bedrukking’.

Het is een kol die je voor legio gelegenheden kunt gebruiken.
Ik ben inmiddels zelf helemaal verslaafd aan mijn eigen buff.
Het is gemaakt van een zachte soepele stof en je kunt je kol ook nog eens op diverse verschillende manieren dragen.

Het totale assortiment bevat vele uitvoeringen, prints, stof combinaties dus voor elk doel is er een uitvoeringen. Er zijn ook thermo uitvoeringen, die zijn lekker warm.

Daarnaast kunnen we vanaf 50 stuks een geheel eigen Buff ontwikkelen. Het wordt dan een heel creatief, draagbaar, functioneel en modieus relatiegeschenk. En hij is bruikbaar tijdens elk jaargetijde.

Dus kom maar op met je creativiteit, Nederland gaat aan de buf.

Een ander project dat we voor de Rabobank hebben gerealiseerd.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."