Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De klant is koning, maar zonder haar input zijn we nergens

Vrolijk, brede lach, maar serieus om deadlines te halen

Klant is koning, keizer EN admiraal

klant is koning
klant is koning

Wat kan ik nog toevoegen aan de lovende recensies die Herma al heeft gekregen? Klant is koning.

Misschien dat Herma altijd vrolijk is, met een brede lach klaar staat, met een grapje de stress eraf weet te halen, serieus hard doorwerkt om deadlines te halen, het heerlijk vindt om creatief mee te denken en je van allerlei ideeën toestuurt ter inspiratie. De klant is koning, maar zonder haar input zijn we nergens.

Petra van Boetzelaer

Management/Office Assistent Inkoop

Het eerste project dat wij samen hebben gerealiseerd. Een beurstasje dat ook als boodschappentas functioneert.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."