Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bekerdrager, bierglasdrager, bierwaaier, koffiebekerhouder

Handige tool bij meerdere bekers

Neem koffie voor je collega’s mee met onze bekerdrager

De bekerdrager, drankdrager, bierglas drager, limonadeglas drager, koffiebeker houder is een product dat heel handig is. Je hebt maar 2 handen maar je kunt 12 glazen of bekers meenemen.

We hebben al diverse projecten met dit mooie veelzijdige produkt gerealiseerd.

In eerste instantie hebben we het logo of de slogan door middel van tampon druk aangebracht. Inmiddels kunnen we de dragers digitaal bedrukken. Naast meerkleuren is ook het drukvlak veel groter. We kunnen ook keycoards leveren die aan het oog van de drager of waaier wordt geklikt. Na gebruik kun je het tweetal dan om je nek laten hangen, klaar voor een volgende sessie.

Op onze site zijn meerdere uitvoeringen te bewonderen en je kunt 10 onbedrukte witte via deze link bestellen.

Een idee dat Buurtfeest Hoogland heeft uitgevoerd is de drankdragers tijdens het event te verkopen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."