Zoek
Sluit dit zoekvak.

Oog voor detail en sneller dan het licht: Kado-unieK

Boordevol ideeën

Heel tevreden met Kado-uniek /Herma als leverancier!

Oog voor detail en sneller dan het licht

Herma zit boordevol ideeën en denkt graag met je mee op het gebied van geschenken en gadgets. Heeft vaak aan één woord genoeg en zorgt er persoonlijk voor dat alles tot in de puntjes wordt geleverd zoals afgesproken.

Als je een opdracht uitzet bij Herma, weet je gewoon dat het goedkomt. Ze houdt je daarnaast keurig op de hoogte van het productie- en leverproces. En (bijna) niks is haar te gek…

Heel tevreden met Kado-uniek / Herma als leverancier!

Karin van Roozendaal

Communication Advisor 

Marketing & Services 

Human Resources – Talent Development & Services 

TotalEnergies Marketing Nederland N.V.

TotalEnergies
TotalEnergies

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."