Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opening nieuwe vestiging heel toepasselijk een chocolade sleutel

Opening nieuw pand of nieuwe vestiging? Lekkers en leuks

Bij de opening nieuwe vestiging krijgen de bezoekers een chocolade sleutel mee naar huis.

opening nieuwe vestiging
opening nieuwe vestiging

Opdrachtgever: Visser & Visser accountants uit Barneveld zoekt naar een leuke attentie voor de opening nieuwe vestiging in Apeldoorn.

Randvoorwaarden :

  • Het moet met de opening van nieuw filiaal te maken hebben
  • Gadget moet makkelijk mee te nemen zijn maar toch enig volume hebben
  • Prijsindicatie is max 10 euro
  • Het logo moet erop staan
  • Verpakt in een leuke geschenkdoos

Ze zijn bij Kado-unieK gekomen door het BNI Chapter Handel in Ede.

Heel fijn om achteraf te horen dat de sleutel zeer goed werd ontvangen. Het is dus een perfecte keuze geweest, op het goede moment bij de goede gelegenheid.

Eindresultaat is een chocolade sleutel ca. 30 cm met leen schildje met het logo, verpakt in een doorzichtige geschenkdoos.

Een leuke attentie bij the sky is the limit.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."