Zoek
Sluit dit zoekvak.

Food nog steeds een feest KvK november 2009

Interview over kerstpakketten en relatiegeschenken

Naast nuttig en leuk is food nog steeds een feest (KvK) als kado en attentie

food nog steeds een feest
food nog steeds een feest

Food nog steeds een feest

Herma Goris van Kado Uniek in Lunteren.

De feestdagen zijn weer in zicht ja, maar bedrijven zijn in deze tijd erg kritisch op de uitgaven voor kerstpakketten en relatiegeschenken. Als de portemonnee een probleem is, raad ik ondernemers aan eerst eens te kijken naar de aantallen, liever dan naar de samenstelling van het pakket zelf.

Wat zijn de trends?

Veel bedrijven willen naar groene, duurzame producten toe, maar ja, die zijn nu eenmaal iets duurder en dan komt het budget weer om de hoek kijken. Daar strandt het vaak op.

Wat kan niet meer?

Ik ben niet zo voor keuzepakketten, dat je met een code op internet zelf iets uit kunt zoeken. Maak als ondernemer liever een statement door iets te kiezen waar je voor staat. En dat kistje wijn met kerst, tja, daar onderscheid je je niet meer mee.

Waarmee dan wel?

Met een verrassend, smaakvol foodpakket. Dat vind ik nog altijd een feest om te krijgen. Of stuur eens relatiegeschenken op een heel ander moment in plaats van kerst. Met een seizoenspakket of een geschenk op de verjaardag van je bedrijf kun je je relatie echt verrassen. Want ook GEVEN is een kunst !

Food als relatiegeschenk of als weggevertje: vorm pasta

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."