Zoek
Sluit dit zoekvak.

Dinkytoy tankauto’s LTO een uniek relatiegeschenk

Herhalingsopdracht van Van Iperen

Dinkytoy tankauto’s die kunnen ook voor energiebedrijven als Shell

Dinkytoy tankauto's
Dinkytoy tankauto’s

Een mooie aanvraag van opdrachtgever van Iperen: Dinkytoy tankauto’s die onder andere dienen als attentie voor bezoekers aan de tuinbouw relatiedagen in Gorinchem.

Randvoorwaarden :

  • Dinkytoy tankwagen, bepaald merk DAF, met all over bedrukking in een blisterverpakking met een eigen foto.
  • Een krappe leveringstermijn van 3 maanden.

Mijn eerste contactpersoon Marianne is bij Kado-unieK gekomen door: te surfen op google naar maatwerk relatiegeschenken. En dat surfen heeft vervolgens een jarenlange relatie opgeleverd.

Het eindresultaat: een dinkytoy in eigen logo kleuren met bedrukking aan alle kanten. En zoals gewenst verpakt in een blister verpakking met foto zodat het net lijkt of de tankwagen onderweg is……..

Een andere opdracht, minstens zo leuk is te vinden onder de volgende link 4 maatwerk mokken.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."