Zoek
Sluit dit zoekvak.

Video secretaresse beurs in Jaarbeurs Utrecht 2012

Een film moet je op je site hebben

In 1 keer is deze video secretaresse beurs opgenomen!

Deze video secretaresse beurs is opgenomen door Bjorn Appel van Videovalley tijdens het Management Support Event 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht.

Allerlei unieke relatiegeschenken bracht ik onder de aandacht.

Onder andere metalen beeldjes b.v. in de vorm van een secretaresse. Die was hier wel heel erg toepasselijk!! Daarnaast vonden de dames het helemaal geen probleem dat de secretaresse van het beeldje op het bureau zit. Het is een artikel dat ook nog eens functioneel is en daarom juist zo in de smaak viel.

Daarbij gaf ik chocolade pumps aan de geïnteresseerde dames. Deze werden natuurlijk met enthousiasme ontvangen want een vrouw heeft nooit genoeg schoenen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."