Zoek
Sluit dit zoekvak.

Creatief, snel, direct en efficiënt dat is Kado-unieK

Zoek je een afwijkend relatiegeschenk: Kado-unieK

Deadline en creatief? No problem voor Herma Goris

creatief
creatief

Bij het zoeken naar een leuk en afwijkend, creatief relatiegeschenk (volgens mij al in 2004) kwam ik terecht bij Herma.

Vanaf dat moment is de naam van Kado-unieK altijd in mijn achterhoofd blijven hangen als ik een apart geschenk of weggevertje nodig had (meestal met een deadline van gisteren).

En iedere keer weer slaagt Herma er in om niet alleen de halve boodschap te begrijpen, maar daar ook een zeer geslaagd product bij te zoeken.
Daarnaast is ze snel en met een directheid en efficiëntie die ik bijzonder kan waarderen. Toch blijft ze me verbazen.

Top qualities: expert, on time, creative

Fulco de Vente Sectormanager @ Fosag

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."