Zoek
Sluit dit zoekvak.

Goodiebag puur maatwerk in overleg gevuld

U roept wij draaien maar wij geven de pass

Voorbeeld van een goodiebag puur maatwerk, maar dat kan dus anders!

Hierbij een voorbeeld van een goodiebag puur maatwerk. Een bedrukte tas, dat een tas of een rugzak kan zijn.

Het evenement was een bijeenkomst van het managementteam waar speciaal een logo voor ontwikkeld was.

De vraag was: kun je hier een lekker en leuk voorstel voor maken? We hebben diverse tassen voorgesteld, verschillende uitvoeringen in verschillende prijsklassen.

En tevens 20 vulling voorstellen. Uiteindelijk is gekozen voor natjes en droogjes, een flesje water, een bedrukte appel en een zakje maatwerk zuurtjes voorzien van het nieuwe logo.

En daar gaan ze, just in time geleverd op lokatie.

Maar zoals eerder gemeld, er kan meer, maak een afspraak voor een brainstormsessie en vervolgens krijg je een voorstel waar aangevuld en geschrapt kan worden.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."