Prop een vliegtuig in je mond.

Webwinkel met vele noviteiten.

Ons land kent intussen vele duizenden internetwinkel(tje)s.

Vaak verkopen zij produkten die je niet zomaar in een gewone winkel kunt kopen. Ze halen de krentjes uit de pap. Een groot aantal is weer even snel failliet.Niet zelden zijn het gelukszoekers zonder degelijk bedrijfsplan. Anderen overleven het, zoals de webwinkel van Herma Goris uit Lunteren. Zie www.kado-uniek.com.

In het verleden heb ik af en toe een aantal van haar spulletjes getest en soms de grond ingeschreven. Zoals de verwarmde binnenschoen houders. Zelfs als er kritiek wordt geleverd, behoudt deze leuke dame haar goede humeur en moet aanstekelijk lachen.

Vaak verkoopt zij noviteiten die je pas veel later in de winkel kunt kopen. Zo kun je nu een damspel voor vier personen bij haar aanschaffen.

Maar ze verkoopt ook de Doojo, een fleecedeken met armen, handen en vingers die je als een jas kunt aan trekken of als een deken kunt omslaan. Ideaal voor koukleumen en dat zijn meestal dames.

De air-fork one is ook een succesnummer : een babyvork in de vorm van een vliegtuig. Het schijnt dat kleine kinderen meer zin in eten hebben als ze dit vliegtuig in hun mond kunnen proppen.

Met haar barbecook Amica verkoopt ze een tafelbarbecue die je ook in huis kunt gebruiken. Is dat wel verstandig? Ja, dankzij de cool chips op basis van bamboe is er vrijwel geen rookontwikkeling, beweert Herma.

Ook haar schoenenrad is populair. Je kunt er ontzettend veel schoenen in kwijt. Ze verkoopt trouwens ook vouwschoenen. Herma legt uit: je gaat naar een feestje op hoge hakken, maar die dingen lopen zo rot. Dan trek je eerst de opvouwbare schoentjes aan die zo in je tas kunnen en als je bij het feest bent aangekomen trek je de hoge hakken aan.

Is er nog een gadget waar je echt helemaal niks aan hebt? Herma schiet weer in de lach, misschien die antistress beesten waarin je moet knijpen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie