Zoek
Sluit dit zoekvak.

Logo snoep, verschillende kleuren, vormen en verpakkingen

Als balie welkomstgeschenk, goodybag vulling of geboorteattentie

Heel uniek om te geven, bijzonder om te krijgen, logo snoep

welkomst snoepjes balie
logo snoep
logosnoep
logosnoep
snoepjes met logo
snoepjes met logo
logosnoepjes
logosnoepjes

Dit is een produkt waar je heel veel kanten mee uit kunt, logo snoep.

Het zijn harde ronde zuurtjes die we voorzien van logo door-en-door. Je logo kan erin, in de logo kleuren die we bij benadering kunnen maken. Daarnaast verpakken we ze in hoe jij het wilt, per 5 stuks, in een zakje van 50 stuks of in een uitdeel verpakking. Heel leuk in een goodybag. Dat tevens gevuld is met ander lekkers.

Deze snoepjes zijn ook heel leuk om de naam van je baby, zoon of dochter kenbaar te maken. Omdat iedereen toch voor de geboorte al weet of het een jongen of meisje wordt en de naam ook al gekozen is kan productie in gang gezet worden. Het kaartje met de geboortedatum en andere informatie, wensen, teksten of adres kan na geboorte gemaakt worden. Maar binnen 3 dagen moet het pakketje klaar voor verzending zijn. Ook de verzending kunnen wij uit handen nemen. Maak de envelop af met een geboorte zegel.

Ook voor een bruiloft aankondiging, beurs, bijeenkomst, aftrap sessie, nieuwjaars receptie of welke gelegenheid of evenement je ook plant maken we er iets moois van.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."