Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld voor een beurs

Creativiteit: ontwikkelen van een nieuwe mal voor pasta

Maatwerk etiket maakt het af bij de pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld voor een beurs.

Pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld
Pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld

Voor opdrachtgever : Interactive Intelligence hebben we deze pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld ter gelegenheid van een beurs.

De randvoorwaarden waren:
• De vorm van een telefoonhoorn
• In de bedrijfskleuren geel en lila

Opdrachtgever kiest voor Kado-unieK door: inschrijven op de nieuwsbrief op de site en leuke tip in de nieuwsbrief.

Eindresultaat : Na verschillende voorstellen kiest klant voor het maken van een nieuwe mal voor pasta. Telefoonhoorn in de bedrijfskleuren lila en geel.

De zakjes voorzien we van een maatwerk etiket.

Deze mal is speciaal voor dit project ontwikkeld. De eerste 3 jaar heeft de besteller het alleen recht. Deze jaren zijn inmiddels voorbij dus mogen ook andere bedrijven dit unieke product bestellen.

Ander pasta project voor tandartsen en tandtechnici.

Pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld
Pasta telefoonhoorn, speciaal ontwikkeld

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."