Zoek
Sluit dit zoekvak.

Persoonlijk, daar denk ik bij Herma van Kado-unieK

Echt succes is een herhalingsopdracht

Meer dan tevreden over de persoonlijk benadering van Kado-unieK

Als ik aan Herma denk, denk ik aan “persoonlijk”! De beurstrolley was netjes en op tijd binnen.
Herma is een enthousiaste vrouw die mij regelmatig wijst op leuke ideeën. Die heel goed passen bij ons bedrijf.
Herma heeft met Kado-unieK voor ons een aantal opdrachten gedaan. Daar ben ik meer dan tevreden over qua contact en goede afhandeling.

beurstrolley horecava DeliXl
beurstrolley horecava DeliXl
persoonlijk
persoonlijk
BidXL logo met snijtekens
BidXL logo met snijtekens

Ik vind het heel bijzonder, elk jaar zijn er wel een paar runners als relatiegeschenk of weggevertjes. Om het volgende jaar niet meer interessant te zijn. Met de beurstrolley ben ik 3 jaar bezig geweest en vervolgens is iedereen hem vergeten.

Nog een beurstrolley project voor Moeders voor Moeders

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."