Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lanyard badgehouder uittrekbaar oprolbaar, keycord

Hoezo niet te vinden, wij zoeken

Uittrekbaar en oprolbare lanyard, super als budgethouder

Een aanvraag van een vaste relatie voor een lanyard badgehouder uittrekbaar oprolbaar.

Dit omdat alle medewerkers een badge hebben om de toegangsdeur te openen in het nieuwe gebouw. De veiligheid wordt in veel gebouwen hoe langer hoe belangrijker. Helaas hadden geen van mijn leveranciers hiervoor een oplossing. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een leverancier die wel aan de eisen van klant kan voldoen.

En ja hoor, gevonden! Grappig, ik denk altijd dat iedereen zo goed kan zoeken als ik. Maar dat is natuurlijk niet zo, iedereen heeft zijn eigen bijzondere kwaliteiten. En creativiteit en zoeken zijn mijn goede eigenschappen.

Het logo doorsturen, de eisen vwb lengte van lanyard, de breedte, hoe groot het logo en hoe vaak het erop moet, en aan weerskanten van de keycord.

Binnen een paar uur had ik een visual en relatie keurde hem omgaand goed. Het positieve bericht direct doorgestuurd naar leverancier: drukken en versturen maar!

De lanyard kun je natuurlijk ook gebruiken aan een bekerhouder, even uittrekken, gebruiken en oprollen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."