Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mijn bedrijf Telegraaf maart 2008 mooi interview

Eigen baas!!

Eigen baas in mijn bedrijf Telegraaf

mijn bedrijf
mijn bedrijf

Herma Goris was vertegenwoordiger in kunststof dakbedekking interview in mijn bedrijf.

Sinds vijf jaar heeft ze haar eigen bedrijf Kado-unieK. Ze verkoopt aan particulieren en bedrijven AANDACHT in de vorm van weggevertjes en cadeaus die de ontvanger de indruk geven dat erover is nagedacht. Alleen al dit jaar haalden haar opmerkelijke producten zes keer de kolommen van De Telegraaf, zoals een zadelkapje dat natte billen voorkomt voor fietsers zonder regenpak.

Reorganiseren

Goris was, toen ze nog in loondienst was, degene die zowel zakelijk als privé de leuke cadeautjes bedacht. Daar moet je commercieel iets mee gaan doen, hoorde ze van veel kanten. Toen haar werkgever moest reorganiseren heeft ze de stap gezet. Vanaf het begin verdient ze meer dan toen ze nog in loondienst werkte: in vier jaar groeide haar omzet twintig procent. Vorig jaar verdubbelde de omzet zelfs.

Een publicatie waarbij ik elke keer moet lachen…..

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."