Zoek
Sluit dit zoekvak.

Solar Energy: weckfles + LED lampjes voor in de tuin

Zon + zonpaneel + ledlampjes = altijd licht

solar energy
solar energy

Zuid-Afrika heeft op dit moment meer dan 2 miljoen gezinnen zonder elektriciteit. Dit is te wijten aan een gebrek aan toegang tot een stopcontact en constante stroomuitval. Speciaal aan mensen die het zo hard nodig hebben. Terwijl ze geen toegang hebben tot elektriciteit is er de Solar Energy.
Deze weckfles is opgebouwd uit een zonnepaneel en een glazen weckpot. Het paneel is geïntegreerd in het deksel dat is verbonden met 2 batterijen en 4 LEDs. Bij indirect licht of bewolking geeft de milieuvriendelijke lantaarn ongeveer drie uur licht. Bij een zonnige dag levert de Solarjar zes tot twaalf uur licht.

Het is een leuk en duurzaam alternatief voor zaklampen of terrasverlichting. En maakt het eenvoudig voor u om over te stappen naar groene energie.
Onze unieke en geregistreerde lichtschakelaar maakt het mogelijk om veilig en eenvoudig de lamp aan en uit te schakelen.

De Sonnenglas is volledig waterdicht en vindt langzaam zijn weg in huizen en tuinen overal ter wereld.

Of het nu gaat om een sfeervol diner, gebruik op de camping. In feite elke outdoor activiteit die een zachte en veilige verlichting vraagt. Het is een geweldig alternatief voor wanneer de lichten uit gaan. Hij voorziet de gebruiker van een eindeloze lijst van praktische en creatieve toepassingen.

Hij is aanvankelijk ontwikkeld om mensen in stroomloze gebieden in Afrika toch van verlichting te voorzien. Dat tevens veilig, betaalbaar en duurzaam is. Productie is volledig in handen van de medewerkers die wonen in de townships van Zuid-Afrika.

De (volwassen) medewerkers krijgen een eerlijk salaris en bouwen een normaal pensioen op.
Dus, van de rijken tot de armen, dit product maakt van het leven.

Van zowel jou als dat van iemand anders een stukje lichter.
Deze is totaal anders maar minstens zo leuk.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."