Zoek
Sluit dit zoekvak.

Evenement gadget zwaaien met je logo hand handschoen

Bijeenkomst, evenement, opvallend, gadget, promotie

Opvallende evenement gadget een zwaai hand

evenement gadget
evenement gadget

Opdrachtgever : TotalEnergies voor een evenement gadget.

De gelegenheid is een strandwedstrijd is, ook wel een tractor race.

Randvoorwaarden zijn :

  • Impact, volume, bijzonder, onbekend dus in 1 woord OPVALLEND

Bij Kado-unieK gekomen door: een publicatie in het blad Spits. Hoe bijzonder maar blijkbaar worden bladen niet alleen gelezen voor de inhoud maar ook voor de bijzondere verhalen.

Eindresultaat is : Een zwaaihandje 60 CM van HOOG voorzien van teksten en logo’s.

Een ander artikel voor een evenement is een kartonnen kruk dat voorzien is van gepersonaliseerde bedrukking. Tevens nemen bezoekers hem mee naar huis want hij leent zich uitermate goed als bijzettafel. En in die hoedanigheid komt hij steeds onder de aandacht.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."