Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onuitputtelijk doorzettingsvermogen must bij mega project

Zware klus: 8000 pakketjes door Nederland verspreiden

Bij deze projecten moet je onuitputtelijk zijn

onuitputtelijk
onuitputtelijk

Het was een mega klus, onuitputtelijk doorgaan maar als je dan deze referentie mag ontvangen dan is het goed…..!

“Herma onderscheidt zich bij uitstek vanwege haar proactieve instelling en onuitputtelijke doorzettingsvermogen om een mooi product af te leveren. Daarnaast is ze gewoon een heel prettig mens om mee samen te werken en probeert ze altijd mee te denken. Ongeacht de hoge eisen die ik stelde, heeft ze het gehele proces geprobeerd deze te realiseren en dit heeft uiteindelijk een heel mooi resultaat opgeleverd!”

Autoscout24

Met dit project begon de jarenlange samenwerking.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."