Zoek
Sluit dit zoekvak.

Mega exposure beurs trolleys Bouwbeurs Utrecht 2011

A. op ‘t Hoog scoorde op de bouwbeurs

Met de beurs trolley scoor je mega exposure

Mega exposure
Mega exposure

Van 1 t/m 3 april vond in de Jaarbeurs Utrecht plaats. De derde editie plaats van de beurs Eigen Huis (Ver)Bouwen + Inrichten 2011. Dé Nationale Bouwbeurs voor iedereen die gaat (ver)bouwen en inrichten. Meer dan 20.000 mensen met (ver)bouwplannen hebben in drie dagen ruim 250 speciaal geselecteerde bedrijven bezocht. Dan wil je als standhouder toch mega exposure.

Ook ramenfabriek A. op ‘t Hoog was dit jaar weer op deze fantastische beurs, en speciaal hiervoor hebben wij een trolley actie bedacht. Mensen die langskwamen ontvingen een trolley waarin al de verzamelde folders van die dag netjes opgeborgen werden. Gezien de enthousiaste reacties van de bezoekers, en het feit dat alle 300 trolleys rolden, is dezenactie toch wel een groot succes !!

Ook rolden ze op de 9 maanden beurs namens moeders voor moeders

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."