Zoek
Sluit dit zoekvak.

Niets is te gek voor Herma en samenwerken is prettig

Creatief en resultaat gericht.

Ik vraag want niets is te gek

niets is te gek
niets is te gek

“Herma is een prettig persoon om mee samen te werken niets is te gek. Ze is creatief, resultaat gericht en is zeer betrokken bij onze organisatie als haar klant. Wij hebben tot op heden alleen maatwerk producten bij Herma afgenomen. Dit zijn producten die niet in haar webwinkel worden getoond, maar geheel naar de wensen van de klant worden geleverd. En geloof me: niets is haar te gek!” January 27, 2010

Top qualities: Good Value, On Time, High Integrity

My Ky Spoek,  
hired Herma as a Relatiegeschenken in 2007, and hired Herma more than once later

NHG

Herma: in dit huisje kun je niet wonen maar wel schuilen.

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."