Zoek
Sluit dit zoekvak.

Holland vaas uniek relatiegeschenk buitenlandse relaties

De vorm van Nederland in keramiek

Buitenlandse klant? Oplossing: Holland vaas uniek relatiegeschenk

Holland vaas uniek relatiegeschenk
Holland vaas uniek relatiegeschenk

Een keramische vaas rond van de onderkant die uitwaaiert in de vorm van Nederland. De holland vaas uniek relatiegeschenk die 35 cm hoog is.

De buitenkant is wit en de binnenkant kan in de kleuren oranje en de kleuren van de Nederlandse vlag : rood – wit – blauw.

Daarnaast op basis van 10 stuks in een eigen kleur, eventueel voorzien van logo subtiel op de bodem of op de voorkant net boven de bodem.

Natuurlijk kun je ook denken aan een ander vorm, een provincie maar ook een logo vorm.

Ze zijn standaard verpakt in een doos met beschermend materiaal dus de doos kan goed verzonden worden. Wil je het nog bijzonderder maken dan verpakken we hem in geschenkpapier met jullie logo.

Deze is natuurlijk super als gemeentelijk kado

Meer van Kado-unieK

Blije klanten

5/5

“Werken met Herma is echt heel fijn. Voor onze Rode Kruis vrijwilligers zochten we een mooi eindejaarsgeschenk en Herma dacht mee met onze wensen. Het contact was erg prettig. Ze is enthousiast, schakelt snel en verzorgde alles tot in de puntjes. Even schakelen of sparren tussendoor kan altijd."

5/5

"Wij werken al jaren met Kado-unieK (Herma Goris) en we zijn altijd zeer tevreden met de geleverde diensten. Herma is snel en accuraat in het leveren van onze bestellingen. De service is uiterst betrouwbaar. Onze bestellingen worden op tijd geleverd. Ook bij last-minute verzoeken heeft Herma altijd tijd en is ze ook in staat om op tijd te leveren. Kortom, wij zijn zeer tevreden met Kado-unieK."